KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Opilý muž v Děčíně zdemoloval večerku, nechtěli mu prodat alkohol

S pouty na rukou skončili v pondělí odpoledne dva opilí bratři, z nichž jeden zdemoloval zařízení večerky v Teplické ulici v Děčíně a vyhrožoval lidem s nožem v ruce. Podle šéfa děčínských městských strážníků Marcela Horáka mu nechtěli jako opilému prodat alkohol, proto zničil pokladnu, převracel regály a shazoval láhve z pultu. Oba bratři skončili v rukou policie.


Podle mluvčího děčínských policistů Vojtěcha Haňky se případ stále vyšetřuje a nikdo zatím nebyl obviněn.

Poté, co se muž neúspěšně dožadoval prodeje alkoholu, začal s ničením obchodu. Přítomní obchodníci ho postupně vytlačili ven, muž ale běžel pro nůž s tím, že si to s dotyčnými vyřídí. „Záležitost si k dořešení převzala přivolaná hlídka Policie ČR,“ uvedl Horák. Nikomu se při incidentu nic nestalo.

Na incident upozornil anonym, který rozbíjení večerky městským strážníkům oznámil. Na místo se ihned vydaly dvě autohlídky. „Ty při příjezdu na místo uviděly muže, jenž měl v ruce nůž. Jakmile ale spatřil strážníky, ihned ho odhodil. Po zákonné výzvě strážníků si lehl na zem a byla mu nasazena pouta. Hlídka zjistila, že se jedná o 34letého muže. Na místě se nacházel i jeho o šest let starší bratr, kterému byla rovněž nasazena pouta,“ řekl Horák.

Podle informací Práva jde o stejné muže, kteří předminulý týden obvinili děčínské městské strážníky, že staršího z nich zmlátili poté, co bratři opilí lezli na budovu divadla.

Městská policie takový incident ihned kategoricky odmítla, ředitel Horák ale podal na své strážníky trestní oznámení policii, aby věc prošetřila. Ta se incidentem stále zabývá. Po vyšetření případu je Horák připraven kvůli křivému nařčení podat na bratry trestní oznámení.


(Zdroj: Krimi Zprávy Děčín)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

KREJČA VIKTOR
* 26.5.2006 pohřešovaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín